Gedetailleerde notities over Laserontharing

 Informeer voor de zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden over uw zorgverzekeraar. Regelmatig bezit u een verwijsbrief van de huisdokter of een medische specialist benodigd.

Een ons ervaart het indien wat vervelender vervolgens de ander. Sommige lichaamsplaatsen bestaan wel hetgeen gevoeliger. Daarnaast ervaart een ieder dit gevoel op bestaan of haar persoonlijk manier.

Informatie aanvraag Bel mijzelf retour Vul onderstaand formulier in en u is zo spoedig mogelijk retour gebeld.

Op ons donkere huid werkt ons laserbehandeling tevens minder echt doordat ons deel van de vitaliteit opgenomen wordt via dit pigment in de huid. Dus wordt ook aangeraden teneinde tenminste 2 weken vanwege de laserbehandeling niet te zonnen.

Bent u overtuigd het definitieve ontharing wat wegens u dan ook is, neem dan contact betreffende ons op wegens het maken over ons afspraak.

Mag je zonnen voor en na de operatie? Dit is afgeraden om 2 weken vanwege én na een behandeling te zonnen. De laser zit perfect voor een lichte huid en donker haar, uiteraard als de huid verdere pigment aanmaakt (bijvoorbeeld via zonnen) zal de effectiviteit van de laser afnemen.

SHR ontharen kan zijn vrijwel pijnloos en kan zijn voor elk huidtype passend. Met deze laser bouw je een warmte op in de haarfollikel, bij HR ontharen kan een behandelingen ingeval gevoelig geraken meemaken en is dikwijls gebruikt website voor grote, getinte haren.

Het mag desalniettemin tegengaan dat dit lijf in een jaren hierna (onder andere door hormoonwisselingen) nieuwe haartjes aanmaakt. Wij adviseren ook altijd jaarlijks ons onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Een laser bezit enkel effect op de haarzakjes welke in een groeifase bestaan, daar daar vervolgens afdoend melanine kan zijn teneinde dit laserlicht op te nemen.

Tijdens dit consult betreffende de arts of huidtherapeute bespreken we de techniek en manier betreffende ons laserontharing. Wij leggen uitvoerig uit hetgeen een mogelijke risico’s en complicaties zijn en wij nemen de handige gezondheidstoestand via, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in prima omstandigheid regio.

Om inzichtelijk te vervaardigen hoe goed wij er in slagen, voeren wij onder andere bij al die cliënten een tevredenheidsonderzoek uit, registreren wij eventuele klachten en bestuderen we reacties die in komen op zorgkaart Holland.

Zorg vergt deskundigheid en expertise. Het is dan ook belangrijk het zorgleners geschoold zijn en regelmatig bijscholing oplopen. Dit frequenter verrichten aangaande de handelingen vergroot de vaardigheid.

Laserontharing Bezit u last aangaande overmatige, ingegroeide haren ofwel ongewenste haargroei welke donker is betreffende kleur in dit gelaat ofwel op dit lijf?

Deze laser is bestemd wegens ieder huidtype, ook wegens mensen met ons getinte huid ofwel als een huid gebruind kan zijn via de zon. In het laatste geval zal vanwege de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *